Rappizza, Ovenwarme meeneempizza's

Ovenwarme meeneempizza's

RAPPIZZA gaat groen

Rappizza pakt uit met pizza's met zelfgemaakte, lekkere spinaziesaus. Deze saus wordt gecombineerd met verschillende ingrediŽnten tot 4 heerlijke, 'groene' pizza's. De klant kan daarnaast ook zelf combineren 'a la carte'. Verder zijn er de al bestaande 'traditionele' pizza's, waar RAPPIZZA al 22 jaar succes mee heeft.

"The Story"

Hoe het verhaal begon: na meer dan 15 jaar als verpleegster was Gaby toe aan een nieuwe uitdaging.

Op vakantie in Zuid-Frankrijk, genietend van een terrasje in de zon zag ze, net zoals de andere toeristen dat er een heuse traditie was van mobiele pizzawagens, een fenomeen waar bij ons toen nog geen sprake van was. En er ging een belletje rinkelen: misschien was dit wel de nieuwe uitdaging waarnaar ze op zoek was.
Samen met haar broer Dominique, chef-kok, werkte ze het idee uit en stelde ze de recepten op punt.

Zo zag "Rappizza" op zondag 15 september 1996 het levenslicht. De pizza-marktwagen was een feit. Er kwamen 5 vaste standplaatsen in het zuiden van Gent. Uit een variatie van 10 op steen gebakken meeneempizza's, waaronder de pizza van de maand, kon de klant een keuze maken, warm of koud.

Het concept sloeg aan bij mensen met kinderen, bij hen die onverwacht bezoek kregen of zelf geen zin hadden om te koken en voor feestjes.
18 jaar later is het tijd om het concept eens opnieuw aan te pakken.

Groen:

Na heel wat brainstormen en vele try-outs, heeft Gaby samen met broer Dominique een nieuwe pizza ontwikkeld met als basis spinaziesaus. Deze saus wordt gecombineerd met gerookte forel, gorgonzola, ham of geitenkaas. Rucola geeft de forel of de gorgonzola een extra smaakvolle en frisse toets.
Met de 'groene pizza' breidt het gamma uit van 10 naar 14 pizza's vol variatie!
Vast en zeker een idee waar nog over gesproken zal worden!